Ellenséges vizeken? Édesítési 1x1
2016. november 22. írta: vilagszep

Ellenséges vizeken? Édesítési 1x1

sweet-1018563_1280.jpg

8 egyszerű ötlet és zökkenők nélkül dolgozhatunk a konyhában a néha rossz színben feltüntetett édesítőkkel és édességekkel.

A VILAGSZEP.HU YOUTUBE CSATORNÁJA MEGLEPETÉSEKKEL! ITT

  1. Tegyünk pár ropit a cukros dobozba, hogy ne álljon össze a cukor.
  2. A barna cukrot tároljuk a mélyhűtőben, hogy ne keményedjen meg.
  3. Ha sütéskor kifogytunk a barna cukorból, használjunk helyette melasszal kevert fehér cukrot. 20 dkg fehér cukorhoz adjunk 1 evőkanál melaszt.
  4. A megkeményedett barna cukor két napon belül felpuhul, ha egy szelet kenyeret vagy almát teszünk a tartójába.
  5. Vagy ha kemény és sürgősen szükség lenne rá, reszeljük le belőle a szükséges mennyiséget finom reszelőn.
  6. Ha porcukorra van szükség, és valamilyen oknál fogva elfelejtettük beszerezni, akkor használhatunk helyette darált kristálycukrot is.
  7. Mielőtt mérni kezdenénk a szükséges mennyiségű szirupot, előtte zsírozzuk be a mérő edényt, hogy a szirup ne tapadjon bele. A mérőkanalat pedig forró vízben hevítsük fel.
  8. Ha a méz vagy a dzsem kikristályosodik, állítsuk az üveget forró vízbe, amíg újra folyékony nem lesz.
  9. candy-1678933_1280.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagszep.blog.hu/api/trackback/id/tr9711989784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása